Baza wiedzy

Drogi kliencie zachęcamy do zapoznania się z ciekawymi materiałami video przygotowanymi przez Stowarzyszenie Polski Eko Owoc (do którego oczywiście należy nasze gospodarstwo Ekomarchaty) przy współpracy z wybitnymi ekspertami których przedstawiamy poniżej. Materiały te to ogromna kopalnia wiedzy na temat naszych ekologicznie uprawianych owoców.

prof. dr hab. Ewa Rembiałkowska

Katedra Żywności Funkcjonalnej i Ekologicznej
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

dr hab. Renata Kazimierczak

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

 

 

1. Jak spożywanie jabłek wpływa na nasze zdrowie - prof. dr hab. Ewa Rembiałkowska

 

 

2. Dlaczego pozostałości pestycydów w owocach są szkodliwe - prof. dr hab. Ewa Rembiałkowska

 

3. Czy wartość jabłek ekologicznych jest inna - prof. dr hab. Ewa Rembiałkowska

 

4. Czy jabłka ekologiczne wyglądają i smakują tak samo - prof. dr hab. Ewa Rembiałkowska

 

5. Jakie wartości użytkowe mają jabłka i jak je wykorzystywać - dr hab. Renata Kazimierczak

 

6. Jakie jabłka na przetwory - dr hab. Renata Kazimierczak

 

7. Czy pektyny są ważne - dr hab. Renata Kazimierczak

 

8. Co decyduje o smaku jabłek - dr hab. Renata Kazimierczak

 

9. Jakie przetwory z jabłek - dr hab. Renata Kazimierczak

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl